Reobertura del Kasalet – Represa de les activitats – 9è Aniversari

Aquest mes de març de 2014 es reprenen les activitats al Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, “el Kasalet”, de Terrassa.
Degut a unes obres que s’han hagut de fer per acondicionar l’espai, els darrers mesos només s’havien mantingut les assemblees dels col·lectius, la col·laboració en campanyes i les excursions de la Secció de Muntanya.
Ara, un cop acabades les obres, torna l’activitat que havíem hagut de suspendre. La distribuïdora “La Bruixa” obrirà tots els dimecres i anirà fent activitats. Els dijous el col·lectiu Acció Autònoma gestionarà la kafeta i projectarà el contra-infos, i juntament amb Solidaritat Antirepressiva de Terrassa(SAT) tornen les xerrades-sopador dels divendres. I es manté, com sempre, l’excursió de la Secció de Muntanya l’últim diumenge de cada mes.
També volem recordar-vos que el Kasalet ofereix l’espai per realitzar actes, assemblees, etc. Cada tercer diumenge es realitza l’assemblea general on s’organitzen i coordinen les activitats del més següent, i que us animem a participar per aportar propostes. Aquest mes de març, per exemple, hi haurà la presentació de la casa okupada de Can Botí i realitzaran una xerrada i un sopador.
Finalment us volem informar que la primera activitat que realitzarem serà el diumenge 9 de març on farem un vermut popular a partir de les 12h que servirà com a acte de reobertura i alhora també celebrarem el 9è aniversari del Kasalet. Us convidem a totes a participar-hi ja que és gràcies a vosaltres que el projecte d’espai social, assembleari, autogestionat i de lluita anticapitalista que és el Kasalet esdevé possible, real i necessari. Perquè qui lluita no perd, i si el present és de lluita, el futur serà nostre!

No voliem acabar aquest escrit sense abans recordar que aquest mes de març es compliran, malauradament, 4 anys i mig de la mort del jove de Terrassa Jonathan Carrillo a mans de la policia municipal i que els quatre agents acusats encara no han estat jutjats. Per exigir justícia, denunciar el cas i recolzar a la família i companys, SAT ha convocat una manifestació el proper dissabte 15 de març a la qual animem a tothom a participar-hi.

Assemblea del Kasalet, març 2014