Corre Okupes 2017

QÜESTIONS GENERALS

Què és el «CorreOkupes 2017»?

És una cursa urbana, circular, no competitiva, organitzada pel Kasalet, i que passarà per tots els centres socials okupats que hi ha hagut a la ciutat de Terrassa des de la creació de l’Assemblea d’Okupes l’any 1996.
La cursa es correrà el diumenge 26 de novembre a les 12h amb inici i arribada a la plaça del Rector Homs de Terrassa.

Motiu de la cursa

Ens hem decidit a organitzar el CorreOkupes 2017 per diversos motius. Un és celebrar l’aniversari de l’Assemblea d’Okupes de Terrassa, que va néixer una tardor del 1996 i que enguany compleix el seu 21è aniversari. Un segon motiu és denunciar el procediment judicial contra el Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, conegut com «El Kasalet», i que pretén desallotjar aquest espai que ja té més de 17 anys de vida. I el tercer i últim motiu és celebrar l’aniversari del Casal Popular Atzur, que enguany compleix el seu 5è aniversari.

Objectius

Els objectius són dos bàsicament: un relacionat amb l’esport i la vida saludable i un segon relacionat amb la denúncia política.
Per un costat, la iniciativa del CorreOkupes 2017 vol aportar una activitat esportiva sorgida des del moviment okupa de la ciutat. La idea és que practiquem una vida saludable a partir de l’esport i que ens mantinguem en forma. Amb la cursa pretenem que hi participi tant qui corre habitualment com qui ho fa de tant en tant, i fins i tot gent que no hagi corregut mai però que es vulgui entrenar per preparar-la.
De l’altre, té un component de reivindicació i denúncia política. Volem visibilitzar físicament la trajectòria del moviment okupa de Terrassa, tot passant per davant de cada espai okupat com a centre social, i alhora denunciar l’estat d’abandó en què encara es troben molts d’aquests espais i la despreocupació d’ajuntament i propietàris, que permeten que es pugui continuar especulant amb aquests espais i que no compleixin la funció social que haurien de tenir (cases per viure, places per passejar…), i tot això alhora que el dret a un habitatge digne es vulnera dia rere dia.

QÜESTIONS TÈCNIQUES

Programa

10.30 h a 11.30 h entrega de dorsals i últimes inscripcions
12 h inici cursa «CorreOkupes 2017»
14.30 h dinar solidari

Recorregut (carrers per on passarà la cursa)

Plaça del Rector Homs (inici) > c/ de la Creu Gran > c/ Mas Adei > c/ Sant Joan > c/ Societat > plaça de la Creu Gran > c/ Garcia Humet > c/ Sant Josep > c/ del Passeig > c/ Joaquim de Paz > c/ de les Escaletes > placeta de Saragossa > c/ del Camí Fondo > plaça de Mossèn Cinto Verdaguer > c/ Sant Leopold > c/ Sant Isidre > c/ Sant Llorenç > c/ Cervantes > c/ Ausiàs Marc > c/ Pi i Maragall > c/ Fra Bonaventura Gran > Rambla d’Ègara > c/ Guttenberg > plaça del Progrés > c/ Galileu > c/ Antoninus Pius > Rambla d’Ègara > c/ Vallhonrat > c/ de la Cisterna > ctra. de Montcada > c/ d’Azcárate > c/ del Gasòmotre > c/ del Pare Font > c/ de Sant Francesc > c/ Sant Genís > passeig del Vapor Gran > plaça del Comte Guifré > c/ del Racó > c/ Sant Jaume > plaça del Doctor Robert > Parc de Vallparadís (entrada per les escales de l’Hospital de Sant Llàtzer) > c/ de l’Arquitecte Puig i Cadafalch > c/ de l’Alcalde Parellada > plaça del Rector Homs (final)

Mapa, desnivell i distància

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=20652991

Inscripcions

La inscripció es podrà fer a través de la web del Kasalet (https://kasalet.org) o mitjançant el següent botó:

 

També es podrà fer de forma física al Kasalet (c/Societat 4, 08221, Terrassa) els divendres i dissabtes a partir de les 19 h.
En cas de no haver pogut realitzar la inscripció abans del dia de la cursa, es podran fer últimes inscripcions de 10.30 h a 11.30 h el mateix dia de la cursa, el dia 26 de novembre.
Per tal de poder organitzar millor la cursa recomanem que tothom s’inscrigui abans del dia de la cursa i que es deixi per a casos excepcionals el termini de les últimes inscripcions.

Preu i pagament

El preu de la cursa són 10€, que haureu de pagar abans del dia de la cursa (26 de novembre) al Kasalet (C/Societat 4, 08221, Terrassa) els divendres i dissabtes a partir de les 19 h. Inclou samarreta, dorsal, avituallament, un fanzine i una xapa del Kasalet.
Per tal de poder organitzar millor la cursa recomanem que pagueu amb antelació i que es deixi per a casos excepcionals el pagament el mateix dia de la cursa, ja que no podrem garantir que hi hagi material per a tothom.

Servei de guarda-roba

Des de l’organització habilitarem un espai per tal de poder guardar les vostres pertinences. Porteu-les en una bossa per tal de que les poguem guardar i retornar fàcilment.
Tot i així, en la mesura que pugueu, si us heu desplaçat en cotxe, feu-lo servir per guardar la vostra roba, calçat,….així serà més àgil i còmode per a l’organització.