Llibertat d’expressió, G.I.E dissolució

-ABSOLUCIÓ IMMEDIATA, PEL COMPANY REPRESALIAT ACUSAT DE DESORDRES PÚBLICS PER FER DE PORTAVEU, EN UNA RODA DE PREMSA QUE DENUNCIAVA LA BRUTALITAT POLICIAL

Com es va informar en l’assemblea informativa del passat dilluns, el dimecres 18 de març el jutjat penal num. 3 de Terrassa jutjarà a un membre del moviments socials de Terrassa acusat de desordres públics, delicte pel que se li demana la pena d’un any de presó.

Per aquest motiu des de Sat s’ha engegat una campanya de denúncia del casi de suport al company represaliat, sota el títol «Llibertat d’Expressió,GIE dissolució», a la qual us demanem el vostre suport i la vostrasolidaritat com a persones i col·lectius, tant amb l’assistència als actes com en la difusió dels mateixos.

El primer acte, serà una roda de premsa que es durà a terme aquest divendres   6 de març a les 11h davant l’ajuntament de Terrassa.

El segon acte destacat serà una xerrada als Amics de les Arts de Terrassa el dijous 12 de març a les 19h, amb el títol: «La Llei   Mordassa i la Llibertat d’Expressió», amb la participació de Joan Tamayo, advocat i membre de la Comissió de Defensa dels Drets Humans,   d’Ermengol Gassiot, Secretari General de la CGT, i del membre de SAT acusat   de desordres públics.

cartellamics-1

El següent acte serà una manifestació el dissabte 14 de març que sortirà a les 18h des de la Plaça Vella de Terrassa. El darrer acte serà una concentració als jutjats de Terrassa (Rambleta del Pare Alegre n.112) el dimecres 18 de març a les 12h, coincidint amb el judici al company represaliat que començarà a les 12:30h. al jutjat Penal n.3.

GieDissoluciu00F32015

També es realitzaran kafetes i sopars solidaris a Terrassa els divendres   6 i 13 de març al Kasalet(C/Societat 4) i el dissabte 14 de març, després de la manifestació, al C. P. Atzur(C/Arquímedes 89), per tal   de recollir diners per les despeses judicials i de la campanya.

Els dilluns 9 i 16 de març, a les 21h, al Kasalet, es realitzaran les   assemblees per tal de seguir preparant i organitzant la campanya.

 

SI ENS TOQUEN, A UNA ENS TOQUEN A TOTES!, LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA!

 

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa