Espais

Informació sobre els espais del Kasalet:

PLANTA BAIXA: (consta de dues sales i un W.C.)

SALA POLIVALENT + SALA KAFETA (CUINA I BARRA)

La primera sala funciona com a sala polivalent: serveix per a fer xerrades, exposicions, projeccions de documentals o de cinema. També funciona com a menjador quan hi ha activitats on es cuina (dinars i sopars populars, pintxo-potes,…). En cas de no haver activitat la sala funciona com a part de la kafeta i serveix com a punt de trobada, espai de socialització, i d’oci alternatiu.

A la segona sala hi trobem la barra on es serveixen les begudes i la cuina on es prepara el menjar de la kafeta. Aquest espai està obert a qualsevol col·lectiu, associació, entitat,… que vulgui realitzar alguna activitat o portar la kafeta per autofinançar-se.

PRIMER PIS: (consta de 2 habitacions més 1 de petita que funciona com a sala d’eines)

BIBLIOTECA:

La primera habitació és la biblioteca, hi ha una taula central per poder llegir i consultar els llibres i material divers, o per poder estudiar,… també hi ha una taula amb ordinadors de lliure accés amb connexió a Internet.

SALA D’ASSEMBLEES:

Aquesta és l’habitació on es realitzen les assemblees d’organització de les activitats que es realitzen al Kasalet. Aquesta sala té una taula gran i diverses cadires i està oberta per poder realitzar altres reunions o assemblees. Tant la utilització i funcionament d’aquesta sala com els espais del Kasalet es debaten i s’organitzen a l’assemblea de gestió mensual i a les assemblees semanals.

SEGON PIS:

Esta format per una habitació que actualment serveix de magatzem i per una petita terrasseta.